Over ons

Intuition for Life is opgericht door Anneke van Bokhoven and Alissa van Slooten.

Alissa

Alissa heeft een achtergrond als life coach, energy healer en reader, en is yoga- & mindfulness docente voor kinderen.

Daarnaast is ze gecertificeerd facilitator voor verschillende transformatie technieken, zoals Psych-K, Theta Healing en EFT-tapping. Haar ervaring op deze verschillende vlakken maken haar een all round trainer op het gebied van het ontwikkelen van intuïtieve vaardigheden. Op deze manier draagt zij bij aan de evolutie van bewustzijn. Haar helderheid en open blik maken dat het neerzetten van een safe-space een van haar superkrachten is.

Alissa

Anneke

Anneke heeft een achtergrond als leerkracht, yoga docent en trainer. Zij geeft trainingen aan leerkrachten, docenten en managementteams op scholen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling met haar programma “Leven & Lesgeven vanuit je essentie”. Op deze manier draagt zij bij aan een soepele transformatie van het schoolsysteem, waar de volwassenen en de kinderen een leven leiden dat geleid wordt door hun intuïtie.

Zij heeft een kinderyoga docenten opleiding ontwikkeld en onderwijst deze ook. Daarnaast werkt zij als lichaamsgerichte therapeute. Haar ervaring op deze verschilende vlakken maken haar een all round trainer op het gebied van het ontwikkelen van intuïtieve vaardigheden. Haar heldere body & mind verbinding maken dat haar lichaamsbewustzijn een van haar superkrachten is.

Anneke

Intuition for Life

We zijn allebei toegewijd aan leven op een intuïtieve manier. Voor ons betekent dit open en ontvankelijk zijn, bewust zijn van synchroniciteit en bereid zijn om naar ervaringen te kijken met nieuwsgierigheid en openheid om te leren en te groeien.

Met Intuition for Life bundelen we onze krachten. We combineren onze expertises en samen creëren we onze intuïtie trainingen.

Alissa and Anneke

Team

Voor projecten en workshops in het buitenland werken we ook wel eens met een uitgebreid team. Op Fuerteventura werken we samen met Sara Rodrialva. Sara spreekt Engels, Spaans en Italiaans.

Sara and Alissa