Testimonials

“Super recomendable. Mis niñas lo hicieron y es verdad que este curso te regala algo mágico:
la capacidad de percibir tu esencia, la posibilidad de reconocer tu valor, la oportunidad de entrenar tus superpoderes. Y todo esto, ¡¡¡”jugando”!!! Gracias Alissa por compartir con mis chicas tus ‘superpoderes’. Gracias Sara y Cristina por acompañarlas en este camino.

Translation:

“Super recommended. My girls did this course and it is true that it gives you something magical:
the ability to perceive your essence, the possibility of recognizing your value, the opportunity to train your superpowers. And all this, “playing” !!! Thank you Alissa for sharing your ‘super powers’ with my girls. Thank you Sara and Cristina for accompanying on this journey.”

Sara Lagrotteria, mother of twin girls in Fuerteventura


 

“Wat een fantastisch weekend! Voelde me als een kind in een speelgoedwinkel dat weer mocht spelen met het speelgoed wat eigenlijk in haar jeugd heel normaal was. Maar toen ze opgroeide was ze het kwijt geraakt… Ik ben geïnspireerd en weer wekelijks aan het oefenen. Dank voor de liefdevolle begeleiding A&A, partners in shines. Jullie geven plezier, vertrouwen en veiligheid. Kortom: een aanrader.”

Camie Bonger, actrice en theatermaker


 

“Wat zegt mijn intuïtie precies? En is het wel mijn intuïtie of bedenk ik het zelf? In de loop van mijn leven is mijn intuïtie behoorlijk overschaduwd door mijn ratio, mijn hoofd. Ik vond het soms moeilijk mijn intuïtie te herkennen en al helemaal om op mijn intuïtie te vertrouwen.

De training heeft mij geholpen om verder te herontdekken hoe mijn intuïtie tot mij spreekt en hoe ik mijn intuïtieve vaardigheden verder kan ontwikkelen. En met de praktische tips en tools die Alissa an Anneke in de training aanreiken, kan ik nu ook gemakkelijk in mijn dagelijks leven ruimte maken voor wat mijn intuïtie me te vertellen heeft en op basis daarvan keuzes maken.

Het resultaat is dat ik nog dichter bij mezelf kan blijven en nog meer gemak en flow in mijn leven ervaar. Super fijn! Heel erg bedankt dus Alissa en Anneke voor de waardevolle en niet te vergeten leuke training, en jullie super fijne begeleiding!” 

Annelies, tekstschrijver, Haarlem

 


“Als je een training wilt ontvangen van trainers die werken vanuit hun hart, dan ben je bij Anneke en Alissa aan het goede adres.

Je voelt dat de inhoud van de training en de kennis hierover ook echt doorgrond is door henzelf. Ze nemen je mee op het pad van de intuïtie met heel praktische informatie en tools die je direct gaat beoefenen tijdens de training en die je ook direct kunt meenemen in je dagelijkse leven. Dank jullie wel Alissa en Anneke.”

Eva Brink, yoga docent


“Helemaal fijn! Een cadeau voor mezelf. Heb er veel energie van gekregen.”

Suzan Krabben, oprichter Creative Concepts“Bedankt, bedankt, bedankt voor de ontzettend fijne sessie. Het heeft me echt goed gedaan. Herkenning, vertrouwen en inspiratie. Goodness!”


Simone Braaksma, voedingsdeskundige bij Happy by Nature, Haarlem“Fijn! Ik zou dit vaker willen doen. De sfeer voelt veilig en vertrouwd. Dit komt omdat Alissa een authentieke, open en liefdevolle manier van benaderen over zich heeft. Ze ziet je en neemt echt de tijd voor je.”

Marjolein Hekkers, yogadocent, Utrecht


 

“Rustig, hele fijne manier van het begeleiden van de meditatie oefeningen.”

Roos Notermans, student


 

“De kinderen overleggen en besluiten dat bij de overhandiging van het gouden hart ieder meisje zegt wat zij in Alissa heeft gezien. Een paar voorbeelden: geduld, omdat je altijd zo geduldig wachtte tot we klaar waren met giechelen. Optimisme en enthousiasme, omdat je zo positief bent, ook over de antwoorden die we gaven.”

Uit het voorwoord van ‘Deugdenyoga voor Kinderen’, Patty Jongemaets


 

“Abstracte dingen werden goed geïllustreerd met praktische voorbeelden. Niet zweverig, maar heel concreet toepasbaar.”

Willemijn Smit, inkoper fashion design“Ik had niet verwacht dat er iets zou gebeuren dat zoveel indruk op me zou maken. En zoveel duidelijk zou maken. Er is echt iets veranderd die middag. Dankjewel!!”

Trudy Drenth, communicatie adviseur en casting director


 

“Een goede balans tussen theoretische achtergrond, oefeningen en meditatie. Ik ben geïnspireerd en gemotiveerd om te co-creëren met het leven.”

Annelies Bloem, marketing specialist


 

“Alissa creëert op een heel eigen en rustige manier ruimte, rust en vertrouwen om te onderzoeken wat je eigenlijk wilt en wat je belemmert. Om vervolgens de belemmering om te vormen tot vertrouwen in mogelijkheden.”

Carla van Eldik Thieme, mediator


 

 “Alissa heeft het vermogen om dwars door alles heen de essentie te raken. Ze ziet helder het punt bij mensen; daar waar een domino steentje klaarstaat om een nieuwe ontwikkeling in gang te zetten.”

Ineke Hilhorst, intuïtieve coach en leraar


 

“Het is me op een gegeven moment gaan opvallen dat ik na gesprekken met Alissa de dingen anders ging zien. Ik ging mijn kinderen beter begrijpen en de sfeer bij ons thuis verbeterde aanzienlijk.”

Ronald van Gimst, ingenieur“I have found a space where I can experience such sense of peace and joy – all within myself. Before, that was just a concept for me, but Alissa made me feel it is real! This is the first time I felt totally fulfilled in myself, where nobody else is needed to give me happiness like I wanted. It is clear that Alissa has found her true calling, and that she is using her innate gifts when she is facilitating. I am very, very grateful for our sessions. They are life-changing for me.”

John Biermans, entrepreneur, California


 

“Alissa wat heb je ons veel te leren! Ik vind je heel stralend, dapper en sterk.”

Vera, Amsterdam“Ik voel me supergoed na de sessie, alles voelt heel licht. Ik voel echt mega shifts en werd vanochtend al voor de tweede keer zonder pijn wakker. Ik voel echt een mega healing, heel erg fijn! De stukken van mezelf die ik in de sessie bij me heb terug gebracht die kan ik nu ook écht voelen, dus dat is gewoon fantastisch! Ik wil jou ook een dik compliment geven. Ga er helemaal voor, je bent er gewoon hartstikke superfijn geschikt voor!”

Anneke van Bokhoven, yogadocent“Alissa’s manier van begeleiden is heel aangenaam en rustgevend. Als gids is ze zeer op haar plek, en dat merk je.”

Bas van Veldhuizen, piloot


 

“Alissa heeft de unieke gave om je razendsnel en kristalhelder te helpen inzien wat je nodig hebt. Ze heeft mij in tijden van crisis geholpen heel helder in te zien wat ik nodig heb om eruit te komen. Tijdens mijn scheiding, toen ik op mijn diepste punt van rouw zat, heeft Alissa mij geholpen in te zien wat ik echt wil door alle verwarrende emoties uit te filteren en me met haar technieken te laten focussen op het diepst van mijn hart.

Sandra de Gelder, hypnotherapeut


 

“Het resultaat van de sessie is mooi. We zijn al weken verder… ik ben geduldiger dan ooit en merk dat het me ook veel brengt.”

Marc Rijnen, ondernemer“Alissa is bovenal een hele fijne vrouw, met zo veel inzicht. Ze heeft mij echt geholpen door met volledige aandacht te luisteren, en de juiste vragen te stellen. Ze kan je op het juiste moment een spiegel voorhouden om je tot inzichten en beslissingen te laten komen.”

Ciska van Grootveld, stylist en coach bij I am Groots


 

“De eerste sessie met Alissa was al raak met haar heldere observaties. Het is moeilijk uit te leggen wat er tijdens de sessies gebeurt. Ik kan het alleen maar omschrijven als diep afdalen in jezelf en in contact komen met een hoger weten. Dankjewel Alissa voor de inzichten en ervaringen die je me gegeven hebt, en de aandacht en de zuiverheid waarmee je dat deed.”

Ester, Amsterdam“Alissa ziet, voelt en hoort heel helder. Daardoor komt ze snel tot de kern.”

Helen van der Vliet, kunstdocent en stylist, De Stijlmaker


 

“Heerlijk rustige stem. Merk dat je heel veel weet en kennis hebt – mag je best wat meer laten zien.”

Caroline Tonnaer, trainer en coach


 

“De sessie, en vooral de manier, de warmte, geduld en liefde die Alissa uitstraalt, heeft me geholpen mijn rust te kunnen vinden binnenin.”

Geraldine Lorijn, freelance art director, Realigned


 

“It was great working with you. You are so sweet, kind and gentle.”

Kaleigh Goodford, massage therapist